zaloguj się bip Szukaj
Zamknij
Znajdź książkę, muzykę, film...

Ruszył nowy projekt raciborskiej biblioteki dofinansowany ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Po raz drugi bibliotekarze otrzymali fundusze na podnoszenie swoich umiejętności poprzez udział w szkoleniach. Pierwszym, które odbyło się w ramach projektu "Kompetentny bibliotekarz = nowoczesna biblioteka" było szkolenie Biblioteka na Facebooku – poziom zaawansowany, które poprowadziła Kalina Downarowicz z firmy Good Books.

Podczas szkolenia prowadząca skoncentrowała się na tym, jak usprawnić komunikację z czytelnikami, zwiększyć ruch na Facebooku i wykorzystać potencjał serwisu. Uczestnicy dowiedzieli się, jak zdobywać nowych obserwatorów, poprawić zasięg swoich postów, analizować zachowania fanów i pisać posty tak, aby dostawać więcej lajków, komentarzy i udostępnień.

Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego pochodzących z Funduszu Promocji Kultury.

4maly                           logomale_v

Tagi: Kompetentny bibliotekarz, nowoczesna biblioteka

Galeria - Szkolenie Biblioteka na Facebooku 19.06.2019
Jak mogę...
wybierz stronę
zapisać się do biblioteki?
zamówić/ zarezerwować książkę?
przedłużyć termin zwrotu?
przetwarzanie danych osobowych
Kalendarz
pon
07
gru
Nowe Zagrody-filmowa podróż. Spotkanie online z Adrianem Szczypińskim i Wojciechem Mitręgą
kategoria: Spotkania autorskie dla dorosłych
data: 07.12.2020
godz.: 17:00
miejsce: Spotkanie online
pon
07
gru
Pan Poeta Show
kategoria: Spotkania autorskie dla dzieci
data: 07.12.2020
godz.: 10:00
miejsce: Spotkanie online
czw
10
gru
Ogólnopolski Konkurs Plastyczny „W krainie baśni Andersena”
kategoria: Konkursy plastyczne
data: 10.12.2020
godz.: 12:00
miejsce: Eureka-Wypożyczalnia dla Dzieci i Młodzieży, ul. Kasprowicza 12
Zaproponuj tytuł
 
Jeśli chcesz wysłać wiadomość, kliknij motocykl.
Zapytaj bibliotekarza
 
Jeśli chcesz wysłać wiadomość, kliknij walizkę.
Portal https://www.biblrac.pl/ wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij